Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 218
info@preko-veze.rs

Za kompanije

Pogledaj cenovnik

Postanite naš partner

Popunite prijavu, a mi ćemo Vas kontaktirati

Dok čekate da vam se javimo, iskoristite priliku da Registrujete kompaniju i istražite mogućnosti sajta PrekoVeze.

Naziv kompanije *

Kontakt osoba *

Kontakt telefon *

Kontakt e-mail *

Zainteresovan sam za


Dodatne napomeneNiste prijavljeni.

Podaci se obrađuju
Molimo sačekajte.

cenovnik 5

Starter paket

Starter paket je namenjen malim i srednjim firmama koje nemaju veliku fluktuaciju zaposlenih i žele da na najadekvatniji način pronađu idealnog kandidata.

Prvih mesec dana korišćenja platforme "Preko veze", firma ima mogućnost pretrage baze svih kandidata kao i kontaktiranja istih radi zapošljavanja potpuno besplatno.

Nakon isteka promotivnog perioda od mesec dana, firma može da nastavi sa korišćenjem baze s tim što se plaćanje vrši tek po realizaciji, tj. po zapošljavanju određenog kandidata iz naše baze. Što se tiče oglašavanja pozicija, plaća se u skladu sa važećim cenovnikom.

Full paket

Full paket je namenjem svim onim kompanijama koje često imaju potrebu za novim radnicima i oglašavanjem slobodnih pozicija.

Ukoliko je vaša kompanija u usponu ili kompanija koja zbog obima posla često zapošljava nove radnike, onda je "Full paket" idealno rešenje za vaše kadrovske probleme.

U sklopu Full paketa imate mogućnost godinu dana pretrage baze svih CVjeva, kao i potpuno besplatnog oglašavanja novih pozicija (izuzev paketa "Preko veze").