Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 217
info@preko-veze.rs
Nismo

Rečenica koja je došla kao informacija od naših saradnika, nakon otvaranja firmi I koja nas je inspirisala da organizujemo promo dan I na jednom mestu okupimo što više kompanija koje imaju potrebu za radnicima.

Sa druge strane svakodnevno smo u kontaktu sa ljudima koji su u potrazi za poslom, pod pritiskom situacije koja vlada u državi entuzijazam opada I gubi se nada za potencijalnim zaposlenjem.

Subota 25.7. Ada Ciganlija, nas nekoliko ispred sajta preko-veze.rs, gomila flajera firmi koje su nas podržale I oblaci nad Beogradom.

Delili smo flejere otvorenih radnih pozicija, poklone firmi učesnica, sveli fizički kontakt na minimum I obećali da će sve pozicije biti narednih 30 dana na sajtu.

Kao deo tima koji ima važnu ulogu u ovoj temi shvatili smo da je odgvornost na nama, da pozovemo sve koji žele da budu deo ovog dana, da se priključe ispred kompanija I da što pre posvetimo pažnju  ljudima kojima je to sada neophodno. Da pokažemo da smo stvarno tu, da to nisu samo opcije na sajtu koje stoje tu da bi popunile prostor I da smo spremni da pomognemo.

Okupljanje je bilo isključivo vitruelno jer smo svesni epidemiološke situacije koja je I dalje najveći problem svih nas. Uz propisano rastojanje napravili smo dogovor da nam dostave radne pozicije I da one budu otvorene za veći broj ljudi.

Naš razvoj je prekinuo COVID-19 ali smo ostali istrajni u ideji da postanemo važan deo zapošljavanja u Srbiji, kako kroz usluge regrutacije I selekcije, tako I kroz oglašavanje na sajtu preko-veze.rs

Naš pristup kandidatima je direktan I uvek smo dostupni da se informišu o kompaniji koja oglasi radnu poziciju na sajtu ili da se informišu o poziciji za koju radimo regrutaciju, bez njih ne bi ništa funkcionisalo I zato je odgovornost u narednom periodu velika.

Gebruder Weiss, Frikom, Balkan Bet, Easy2U, Mercator, Mozzart, Bex Express, Super Vero, Still Sell, Keprom, D Express I Big Pizza su samo neke od kompanija koje su za manje od 7 dana uspele da zajedno sa nama organizuju da sve bude spremno. To su kompanije koje su pokazale ozbiljnost I odgovornost ka ovom društvu. Verujemo da će nam se u narednom periodu priključiti I ostale.

Naziv sajta je pre svega nešto što uvek ljude nasmeje i to je naša mantra, da što pre izađemo iz krize koja je na globalnom nivou pogodila sve, da nastavimo da se radujemo svakom radnom danu, da imamo izbor da menjamo posao I da radimo u normalnim uslovima bez maski I vizira.

Do tada, budimo odgovorni, budimo uporni I istrajni u ciljevima, a mi obećavamo da ćemo biti najbolja veza do posla.

Niste prijavljeni.