Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 218
info@preko-veze.rs
Blog Benefiti Rada U Mercator S 2

Kad smo na sajtu Preko Veze kreirali deo koji bi kandidatima približio rad u kompaniji na najbolji način, mislili smo da svaka kompanija može da izdvoji pet najvažnijih benefita, sve dok nismo upoznali Nataliju Janković.
Natalija trenutno radi na poziciji saradnika za employer branding i employee experience i jasno nam je stavila do znanja da su svi benefiti podjednako važni, pa smo odlučili da napravimo izuzetak i prenesemo vam u celosti sve ono što vas čeka u Mercator-S.

Pročitajte do kraja, možda je baš ovo vaš budući poslodavac.

U Mercator-S smo ponosni na svoje zaposlene. Zato nam je važno stvaranje pozitivnog radnog okruženja i radne atmosfere u kojoj svako dobija priliku da ostvari svoj pun potencijal na poslu i poveća stepen zadovoljstva i na taj način doprinese uspehu kompanije.

Pored profesionalnog razvoja i stalnog usavršavanja zaposlenih, kroz svakodnevni rad sa zaposlenima nastojimo da vrednujemo i nagradimo doprinos svakog pojedinca, omogućimo veću odgovornost i nezavisnost u poslu, i to sve kroz kontinuirane inovacije i promene u radnom okruženju koje njihov rad ćine ugodnijim i zanimljivijim.

Zdravi i sigurni
Sigurnost i zaštita svih zaposlenih u Mercator-S-u jedno je od najbitnijih načela kojih se pridržavamo. Na radnom mestu imamo veliki broj propisa za bezbednost i sigurnost koji nam omogućavaju sigurno okruženje kao i zaštitnu opremu za zaposlene tokom obavljanja posla. Kontinuirano uvodimo nove tehnologije kao mogućnost za zaposlene da postignu više. Pored toga, svi zaposleni su osigurani za slučaj nezgode i povrede na radu.

Kantina
Ručak, šoljica kafe ili čaja uz predah, moguća je u prijatnom ambijentu naše kantine. Skoro pa nam je kao kod kuće J 

Fleksibilno radno vreme i mesto rada
Fleksibilni oblici rada omogućavaju zaposlenima balans između privatnog i poslovnog života. Svako od nas ima drugačiji bioritam i individualne dnevne obaveze. Sjajno je znati da svoj radni dan možemo započeti nešto kasnije jer smo na važnim projektima radili do sitnih noćnih sati ili možemo povremeno raditi na daljinu, ako priroda našeg posla to dozvoljava.

Autentično oblačenje
Mercator-S ima koncept prikladnog kodeksa oblačenja koji našim zaposlenima sugeriše da slede samo jedno jednostavno pravilo, a to je da budu obučeni na uredan i prikladan način koji odgovara poslovnoj prirodi, imajuće na umu okruženje i ljude sa kojima će se sretati tokom radnog dana.

Za naše zaposlene čiji rad podrazumeva nošenje uniformi, pobrinuli smo se da imaju ono što im je zaista važno – udobnu odeću.

Zdravstveno osiguranje zaposlenih
Mercator-S uvodi nove benefite na polju brige o zdravstvenoj zaštiti zaposlenih. U želji da obezbedi brzu i kvalitetnu pomoć dobrih lekara za naše zaposlene, kompanija je ugovorila privatno zdravstveno osiguranje za sve nivoe menadžmenta u Upravi društva.

Sportski duh
Mercator-S podstiče sportski duh među zaposlenima. U sklopu kampanje Beograd grad vaših IDEA, i kao ekskluzivni sponzor Beogradskog maratona, kompanija spaja sve generacije zaposlenih koji trče sa Beograđanima, ali i najvećim imenima svetske atletike. Za svoje timove, kompanija omogućava i sportske turnire, košarkaške i fudbalske, koji spajaju sport i dobru zabavu.

Uvek smo tu da pomognemo
U Mercator-S postoji veliki broj zaposlenih koji na svaki način podstiču humanost, kao i onih koji su spremni da pomognu na bilo koji način. Zato je kompanija osnovala Fondaciju solidarnosti “Mercator-S”, čiji su članovi zaposleni u kompaniji, koja ima za cilj prikupljanje i dodelu materijalnih sredstava zaposlenima u kompaniji, ili užim članovima porodice, kada im je pomoć neophodna.

Vreme sa decom
Slobodan prvi dan škole za roditelje đaka prvaka, prilika je za sve naše zaposlene da svojim mališanima pruže punu podršku i pažnju kada im je najpotrebnija. Prvi dan škole je velika prekretnica u životu svakog deteta ali i porodice. Zahvaljujući slobodnom danu, svaki roditelj može ponovo ići u prvi razred sa svojim detetom i bezbrižno uživati u tom iskustvu. Za polazak u školu, Mercator-S daruje poklon svim đacima prvacima.

Idea Akademija – škola za sve
Idea Akademija nudi svim našim zaposlenima raznovrsnu paletu edukacija i prilika za razvoj. Idea Akademija pruža ponešto za svačije potrebe učenja; od nadogradnje poslovnih veština poput naprednog MS Office-a, prezentacionih veština… Zaposleni imaju i mogučnost usavršavanja kroz stipendije na fakultetima i poslovnim školama. Online edukacije I saradnja sa edukacijskim kucama

Pokloni za najmlađe
Postoje vrednosti koje naša kompanija tradicionalno neguje, među kojima su darivanje novogodišnjih paketića deci do 10 godina starosti naših zaposlenih. Najlepši deo detinjstva vezuje se za zabavu i igru, zato novogodišnji paketići svake godine održavaju čaroliju praznika i izmame osmehe na licima naših mališana.

Kupovina putem administrativne zabrane
U Mercator-S znamo da lepota praznika nije samo u onome što dobijamo od drugih nego i u poklonima kojima želimo da obradujemo one do kojih nam je najviše stalo. Zato je naša kompanija odlučila da svojim zaposlenima omogući povoljniju slavsku i prazničnu kupovinu putem administrativne zabrane na 6 ili 12 mesečnih rata, bez kamata i naknada.

Kupovina uz Super Karticu
Zaposleni Mercator-S, kao članovi Super Kluba, ostvaruju pogodnosti prilikom svake kupovine u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, uz Super Karticu.

Nagrađivanje originalnih inicijativa i dodatnog truda
Verujemo da svaki pojedinac unutar kompanije može svojim znanjem, disciplinom, zajedničkim uspehom i strašću doprineti rastu i razvoju kompanije Mercator-S. Pored toga što zaposlenima obezbeđujemo sigurnost plate, postoje brojni modeli nagrađivanja i priznanja koji pokrivaju ostvarivanje timskih ciljeva, izvrsne pojedinačne rezultate, razmenu znanja sa kolegama, učestvovanje u strateškim projektima ili predlaganje inovativnih ideja.

IDEA Karavan
Već šestu godinu za redom, kompanija organizuje IDEA karavan, u kojem učestvuje preko 2.000 zaposlenih, koji obiđe 23 grada širom Srbije, poseti više od 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu decu i drugih dečijih institucija, i tom prilikom podeli više 5000 novogodišnjih paketića.

Degustacija proizvoda
Uvažavamo mišljenje zaposlenih i pri unapređivanju kvaliteta našeg asortimana. Degustacija naših proizvoda u Upravnoj zgradi pored razmene mišljenja i utisaka, primedbi I zapažanja propraćena je i druženjem i uživanjem u poklončićima koji svaki učesnik degustacije ponese sa sobom.

Mi verujemo u Vaš izbor zato što verujemo u Vas
Zaposleni kompanije Mercator-S imaju mogućnost da aktivno učestvuju u proširenju tima kompanije, da preporuče kandidate za zaposlenje i ostvare novčani bonus. Ukoliko preporučeni kandidat bude deo našeg tima najmanje 4 meseca i za to vreme nema više od 6 dana bolovanja, kolegi ili koleginici koji je preporučio kandidata sledi novčana nagrada.

Biblioteka
Za koleginice i kolege koje vole da čitaju, ali i dalje se usavršavaju u oblasti koja ih zanima, kompanija je obezbedila mnoštvo knjiga i stručnu literaturu, koje mogu da pozajme sa IDEA Akademije. J

Dani dobrodošlice za novozaposlene
Dolazak na posao novog člana tima je veliki događaj za svakog. U želji da im pružimo podršku, kao i da se osećaju motivisano i zadovoljno, na poslu organizujemo Dane dobrodošlice. Iako razvijemo individualan pristup ka svakom novom zaposlenom, zajedničko je što za sve organizujemo plan obuke, upoznavanje sa kompanijom i korporativnom kulturom, timom sa kojim će raditi. Svaki početak nije lak zato je dodatna podrška novom članu tima njegov Buddy, čije znanje i iskustvo pomaže u celom procesu prilagođavanja novom radnom okruženju.

Dodatne pogodnosti

Kaži jer se važi
U decembru 2020. godine, pokrenuli smo projekat „Kaži, jer se važi”- istraživanje posvećenosti i zadovoljstva zaposlenih u kompaniji, koje je sprovela agencija IPSOS.

Tokom tri nedelje, svi zaposleni su imali priliku da podele svoje mišljenje o tome kako se osećaju na svom radnom mestu, šta bi voleli da promene u cilju unapređenja svog profesionalnog razvoja, kao i šta misle o organizacionoj kulturi naše kompanije. Plan je da svako poslovno područje ima svoj akcioni plan zasnovan na rezultatima ankete, nakon čega će se zajednički raditi na unapređenju segmenata koji su ocenjeni kao prioriteti.

Plaćen prevoz
Zaposlenima kompanija isplaćuje nadoknadu troškova prevoza za dolazak i odlazak sa posla. U cilju brže I lakše organizacije dolaska I odlaska sa posla, za zaposlene obezbeđujemo i sopstveni prevoz.

Prijatno i moderno radno okruženje
Nigde nije kao kod kuće, ali u kompaniji se posebna pažnja posvećuje radnom okruženju kako bi se zaposleni osećali prijatno. Ogromna pažnja se posvećuje uređenju prostora, rasporedu prostorija, opremanju kacelarija, obezbeđivanju kuhinje, dodatnih prostorija za pauzu, sobe za odmor, kao i parkinga za zaposlene, i sve to u jednom modernom ambijentu sa puno prirodnog svetla za rad.

Interne komunikacije
Interne komunikacije doprinose zadovoljstvu zaposlenih kroz redovno informisanje o svim dešavanjima i projektima u kompaniji. Kroz dvosmeran odnos komunikacije gradimo dobre odnose unutar kompanije i stvaramo zdravu organizacionu kulturu.

Volontiranje, korporativni događaji i tim bildinzi
U kompaniji podržavamo aktivnosti volontiranja, jer verujemo da svako ima neku veštinu koju može da pokloni i na taj način doživi istinsku radost volontiranja.

Tokom godine, kompanija organizuje korporativne događaje i tim bilding za timove iz različitih područja kako bi omogućila zaposlenima povezivanje na jedan drugačiji način, uz razvijanje neformalnih odnosa.

Niste prijavljeni.