Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 218
info@preko-veze.rs
Map
Search
Filters
List
Nauci Jezik Sa Irinom

Najbolji način da se povežeš sa ljudima jeste da govoriš jezik koji govori čak 1,38 milijardi ljudi u svetu. Usavrši svoj engleski i ostvari saradnje i projekte na internacionalnom nivou. Ovladavanje konverzacijskim poslovnim engleskim je vaš put ka uspehu.

Nelt Baner Mobile

Nelt raspisao konkurs za plaćeni razvojni program „Dobar start 6“ 

Beograd, 6.4.2021 - Kompanija Nelt i ove godine raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program „Dobar start“. Šesti put zaredom, studenti završne godine fakulteta, diplomci ili studenti master studija imaju priliku da kroz plaćenu obuku za poziciju u oblasti Key Account Management-a u ovoj kompaniji, steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo i obezbede dobar start karijere. Zainteresovani se mogu prijaviti za pohađanje programa putem LinkedIna ili na našem sajtu www.nelt.com/karijera/dobar-start do 19. aprila, nakon čega će uslediti proces selekcije.

Blog Proces Zaposljavanja U Balkan Bet U

Proveli smo nekoliko dana u prostorijama Balkan Beta, zanimalo nas je zašto bi neko aplicirao za posao baš kod njih, a onda smo otkrili neverovatne price. Počeli smo od onih studentskih gde se zarađuje za džeparac, kažu zaposleni ozbiljan džeparac, pa smo popričali sa onima koji su se tu zadržali više od decenije, kažu nisu očekivali, nismo ni mi, pa da pređemo na stvar.

Blog Benefiti Rada U Mercator S

Kad smo na sajtu Preko Veze kreirali deo koji bi kandidatima približio rad u kompaniji na najbolji način, mislili smo da svaka kompanija može da izdvoji pet najvažnijih benefita, sve dok nismo upoznali Nataliju Janković.
Natalija trenutno radi na poziciji saradnika za employer branding i employee experience i jasno nam je stavila do znanja da su svi benefiti podjednako važni, pa smo odlučili da napravimo izuzetak i prenesemo vam u celosti sve ono što vas čeka u Mercator-S.

Pročitajte do kraja, možda je baš ovo vaš budući poslodavac.

Blog Covid 19 Kao Reflektor Za Struku

Kad pričamo o povezivanju, oni su sigurno jedni od ključnih u lancu kada je uspešno poslovanje u pitanju, najvažnija karika u spajanju proizvoda sa krajnjim korisnicima.  Gebrüder Weiss se može pohvaliti istorijom dužom od pola milenijuma, a sa Marijom Kosanović, HR direktorkom pričamo o tome kako su zadržali stabilnost u okviru kompanije tokom Covid-19, ali i po čemu se izdvajaju kao poslodavac koji je u samom vrhu kada govorimo o društvenoj odgovornosti.

Blog Iskustvo Vaznije Od Zarade Thumb

Poslodavac će uvek ceniti volonterski rad koji može imati niz benefita, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Inat Kreativa

INAT Samit u novom digitalnom formatu okuplja vrhunske stručnjake iz IT i HR inudstrije

Studentski Servis Thumb

Prosveta se u našoj zemlji kao i na celom Balkanu vodi tradicionalnim načinom komunikacije i pružanjem usluga. Vreme je za promenu, zar ne mislite tako? Četbot (engl. chatbot) predstavlja budućnost u poslovanju i komunikaciji. Nešto što će za jako kratko vreme postati sastavni deo našeg života, načina poslovanja i obavljanja svakodnevnih obaveza.

115 Blog Dualno Obrazovanje

Kompanija Gebruder Weiss je u Srbiji 2018. godine započela svoj put realizacije projekta dualnog obrazovanja. U Austriji naša kompanija aktivno učestvuje u ovom načinu školovanja skoro već 80 godina. Takođe veoma smo ponosni na činjenicu da je dosta naših zaposlenih upravo nakon ovakvog vida školovanja dobilo želju da ostane u kompaniji i nastavi da raste i razvija se dalje sa njom.

Natasa Stamenkovic

Kako pišemo oglase za posao, kome se obraćamo i gde grešimo; šta o tome misle kandidati; zašto HR pristaje na štetne kompromise I zašto se neko ne pobuni dok loša praksa nije uzela maha?

Niste prijavljeni.