Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 218
info@preko-veze.rs

Česta pitanja

Da li ću stvarno dobiti posao „preko veze“?

Naravno da ne. ? PrekoVeze je naziv Web sajta kompanije iz oblasti ljudskih resursa, Connect Up Staffing and Recruiting doo iz Beograda (Connect Up). Naš cilj je spajanje što više kandidata sa poslovnih prilikama kroz razne aktivnosti koje možete videti na našem sajtu.

Da li se ostavljanje CV-ja plaća?

Ne. Potpuno je besplatno.

Kada ostavim svoje podatke kroz formu elektronskog CV-ja, ko ima pravo uvida u njih?

Podatke koje ostavite kroz formu elektronskog CV-ja može videti samo potencijalni poslodavac koji ima potpisan ugovor sa firmom Connect Up i koristiti ih u skladu sa Informacijom o obradi podataka o ličnosti, kao i sa Opštim uslovima korišćenja i poslovanja.

Kako da ostavim svoje podatke i uđem u bazu potencijalnih poslodavaca?

Potrebno je da se prvo registrujete, a zatim da ostavite podatke iz vaše poslovne biografije na sledećoj stranici.

Da li podatke ostavljaju samo kandidati koja su trenutno nezaposleni ili mogu da to urade i kandidati koji želi da promene posao?

Svako fizičko lice može da ostavi svoje podatke i tako uđe u bazu potencijalnih poslodavaca, bilo da traži posao ili želi da promeni postojeći.

Da li poslodavac kod koga sam trenutno zaposlen može da vidi da ja želim da promenim posao?

Ne može. Ukoliko se desi da radite u kompaniji koja traži zaposlene preko naše platforme, onemogućeno im je da vide podatke zaposlenih koji rade kod njih.

Ukoliko je potencijalni poslodavac zainteresovan da me zaposli, ko će me kontaktirati?

Zaposleni u kompaniji Connect Up će Vas kontaktirati i zakaziti Vam razgovor za posao kod potencijalnog poslodavca. U izuzetnim slučajevima, proces selekcije može da se vrši posredstvom kompanije Connect Up.

Ukoliko se zaposlim posredstvom kompanije Connect Up da li to plaćam dodatno?

Ne. Sve je potpuno besplatno. Naša misija je spajanje kandidata i poslovnih prilika. ?

Koje su mogućnosti kompanije (pravnog lica) na Web portalu „Preko veze“?

U skladu sa Cenovnikom, Opštim uslovima korišćenja i poslovanja i Informacijom o obradi podataka o ličnosti, kompanije koje se registruju postaju partneri i imaju pravo oglašavanja pozicija za posao. Pored oglašavanja pozicija, kompanije imaju mogućnost pristupa CV bazi (najvećoj online Bazi aktivnih CV-jeva u regionu).

Niste prijavljeni.

Podaci se obrađuju
Molimo sačekajte.