Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 218
info@preko-veze.rs

Connect up

Connect Up - Staffing and Recruiting je inovativna kompanija iz oblasti ljudskih resursa koja posluje na teritoriji cele Srbije i nudi brza i jednostavna rešenja vezano za zapošljavanje. Bilo da ste kompanija kojoj su potrebni kadrovi ili kandidat koji traži poslovnu šansu potrudićemo se da kroz naše usluge i proizvode zadovoljimo Vaše potrebe.

/images/web-platforma.svg

Naše usluge

Digitalna platforma za zapošljavanje „Preko veze“

 • Berza CV-jeva
 • Oglašavanje radnih pozicija

Agencijsko zapošljavanje

Regrutacija i selekcija

Konsultantske usluge

 • Pisanje radne biografije
 • Pripremanje kandidata za razgovor za posao
/images/online-cv.svg

Agencijsko zapošljavanjeConnect Up – Vaš full time servis

Connect Up Staffing and Recruiting doo (Connect Up) je specijalizovana agencija iz oblasti Ljudskih resursa koja pored svoje platforme “Preko veze” nudi administrativna rešenja u oblasti agencijskog zapošljavanja kao i personalizovanog traženja novih kadrova.

Brzo zaposlite potrebne članove tima i outsource-ujte deo poslovanja koji vašoj firmi oduzima najviše vremena. Connect Up kompanija nudi rešenja da u najkraćem roku prevaziđete problem radne snage i zaposlite onoliko radnika koliko je potrebno vašoj firmi u tom trenutku, a uz to i smanjite administrativne troškove.

Naš proces agencijskog ustupanja/preuzimanja radne snage je fleksibilan, konkurentan i jednostavan. Ukoliko i vi imate problem sa:

 • Headcount-om
 • Zaposlenima koji su angažovani po projektu
 • Potrebom za sezonskim radnicima
 • Zamenom za zaposlene na porodiljskom odsustvu
 • Ili jednostavno ne želite da se vaša firma bavi administracijom zaposlenih

Connect Up je agencija koja nudi rešenja u oblasti privremenog zapošljavanja i ustupanja radne snage drugim kompanijama sa mogućnošću regrutovanja novih kandidata.

/images/besplatni-oglasi.svg

Sa kompanijom Connect Up i Web platformom „Preko Veze“ dobijate pristup kadrovima iz cele Srbije i regiona.

Dok se vaša kompanija fokusira ka rezultatima i ekspanziji, mi ćemo brinuti o ostalom. Vršimo usluge preuzimanja postojeće radne snage kao i traženja novih kandidata u skladu sa vašim potrebama. Velika baza kandidata garantuje i kvalitet regrutacije.

Ukoliko želite dodatno da se informišete pišite nam na info@connectup.rs.

/images/web-platforma.svg

Regrutacija i selekcijaUvek možete PREKO VEZE

Agencija Connect Up pored usluga ustupanja zaposlenih nudi mogućnost regrutacije potencijalnih kandidata koji odgovaraju vašim potrebama. Za razliku od ostalih agencija, Connect Up koristi svoju bazu kandidata i kroji je u skladu sa vašim zahtevima.

Naša Web platforma Preko Veze predstavlja najsofisticiraniji model pronalaska potencijalnog radnika.

Pomoći ćemo vam da pronađete odgovarajuće, vredne i zanimljive kandidate s kojima ćete graditi zajedničke poslovne priče.

Kako bi u potpunosti shvatili potrebe tržišta, naša misija je da gradimo partnerstva između poslodavaca i kandidata. Posedujemo dugogodišnje iskustvo, ne samo u oblasti Ljudskih resursa već i biznisa koje nam je omogućilo da razvijemo znanja i veštine koje garantuju savršeno povezivanje kandidata i poslodavaca.

Ukoliko imate potrebu za personalizovanim traženjem kandidata pišite nam na info@connectup.rs.

/images/besplatni-oglasi.svg
/images/online-cv.svg

Konsultantske usluge

Naše konsultantske usluge okrenute su isključivo ka kandidatima. Pomoći ćemo Vam da u potpunosti ispoljite svoj potencijal i da svoju odluku prilikom odabira profesije prilagodite tržišnim okvirima. Sami možete uraditi mnogo, a sa nama možete sledeće:

 • Profesionalno pisanje radne biografije (CV)
 • Pripremanje za potencijalni intervju
 • Ponašanje na razgovoru za posao
 • Ostavljanje dobrog utiska na novom radnom mestu

Konsultacije se održavaju pojedinačno ili u okviru grupe u zavisnosti od Vaših želja. Prijavljivanje za konsultacije se vrši putem maila konsultacije@connectup.rs ili na broj telefona 062/169-2835.

Niste prijavljeni.

Podaci se obrađuju
Molimo sačekajte.