Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 217
info@preko-veze.rs
Location:
Srbija, Dobanovci, Dobanovci, Maršala Tita 206

Informacije o kompaniji

Matični broj
17304712
Matični broj

Opis

Nelt Group
Lidersko mesto i uspesi postignuti tokom 28 godina poslovanja rezultat su konstantnog ulaganja u unapređenje usluga, primene novih tehnologija, investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih.

U fokusu kompanija Grupe je briga o zaposlenima zbog čega se kontinuirano radi na osmišljavanju i omogućavanju raznih benefita poput brige o porodiljama, kompanijskog lekara, privatnog zdravstvenog osiguranja, jednokratne finansijske pomoć za proširenje porodice, kompenzacionionih paketa.

Biti zaposlen u kompaniji Nelt znači biti deo renomiranog internacionalnog sistema koji ulaže u svoje zaposlene sprovodeći raznovrsne treninge i programe usavršavanja. Mogućnost napredovanja zaposlenih unutar kompanije je jedan od najvažnijih principa u Nelt Grupi.

Svi zaposleni koji su godinu dana u kompaniji mogu da apliciraju za novootvorena radna mesta ukoliko ispunjavaju zadate uslove.

 

Nelt Co, Srbija
Nelt Co d.o.o. je osnovan 1992. kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od male veleprodaje Nelt se razvio u vodeću kompaniju u Srbiji na polju distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda i pružanja logističkih usluga.

Od 2006. sedište kompanije i glavni distributivno-logistički centar se nalazi u Dobanovcima, na prostoru od 60 ha u industrijskoj zoni Beograda. Distributivno-logističku mrežu čine regionalni centri u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, filijale u Subotici, Boru, Užicu i cross dockovi u Valjevu, Vranju, Zrenjaninu, Požarevcu, Šapcu, Kragujevcu, Pančevu.

Uspeh kompanije ostvaruju dobri i motivisani zaposleni, kojih je u Srbiji preko 2.000; Težnja kompanije je da zaposli, razvije i zadrži ljude sa potencijalom, kao i da kreira prijatno i podsticajno radno okruženje koje će zaposlene inspirisati u svakodnevnom radu.

Briga o ljudima, dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost i pobednički mentalitet su vrednosti koje se promovišu i koje su osnova izvrsnosti i profesionalnog napretka.


Kontakt

Dobanovci, Maršala Tita 206, Dobanovci, Srbija

Niste prijavljeni.

Podaci se obrađuju
Molimo sačekajte.