Please rotate your device.

Molimo prijavite se.

060 01 69 217
info@preko-veze.rs
Location:
Srbija, Beograd, Milentija Popovića 5v/s2/2

Informacije o kompaniji

Matični broj
17230506
Matični broj

Opis

O nama


Kako biste nas što bolje upoznali, da krenemo od početka.

Mi smo kompanija Beo Impera, osnovana 1999. godine, kada smo i otvorili prvi lokal u hotelu Balkan, po kome je tadašnji brend dobio naziv „Kladionice Balkan“.
 
10 godina kasnije, između kompanija Beo Impera i Pionir Internacional, dolazi do saradnje i zajedničkog nastupa na tržištu pod jedinstvenim imenom BALKAN BET.
Volimo da pratimo svetske trendove i zahteve koje tržište svakodnevno zahteva, pa smo iz tog razloga 2015. godine podigli na noge našeg najmlađeg člana Balkan Bet d.o.o, kompaniju registrovanu za priređivanje igara na sreću putem elektronske komunikacije, odnosno online klađenje.


2017. godine, timu koji do sada ima razvijeni sistem zemaljskog i online klađenja, pridružuje se Nemačka kompanija Merkur Internacional.
Merkur posluje u koncernu "GAUSELMANN Group", u oblasti igara na sreću u vidu priređivanja i prodaje aparata za igre na sreću i predstavlja apsolutnog lidera na nemačkom tržištu u toj oblasti.


Mi, Balkan Bet, danas smo prisutni na više od 130 lokacija širom Srbije.
Beograd i Novi Sad su gradovi sa najvećim brojem lokala, ali su tu i Niš, Jagodina, Pirot, Valjevo, Mionica, Inđija, Obrenovac, Ub, Senta, Subotica, Vrbas, Sombor, Šabac....
 
Sa više od 1.200 zaposlenih u celom sistemu Balkan Bet-a možemo se pohvaliti savršeno usklađenim načinom poslovanja. U našim lokalima rade mladi, perspektivni i uspešni ljudi koji svakodnevno doprinose kvalitetu usluge, i sa svakim novim članom se te granice pomeraju, što nas čini jednom od najuspešnijih kompanija u Srbiji.


Menadžeri i radnici u lokalima svakodnevno pružaju najkvalitetniju uslugu našim korisnicima.
Svi objekti su pod video nadzorom 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Naši licencirani radnici FTO obezbeđenja su našim zaposlenima i igračima dostupni 24/7.
 
Naša ideja vodilja je da posao koji radimo, radimo sa uživanjem.
Srećemo se sa napetim, stresnim situacijama tokom radnog dana, ali nam je važno da svi mi zajedno stvaramo okruženje u kojem se osećamo dobro, produktivno i korisno.
 
Veliku pažnju polažemo na unapređenje u radu, zato obukama i edukacijama podižemo kvalitet naših zaposlenih za specificnu vrstu delatnosti.
Da, imamo velika očekivanja od naši zaposlenih, ali sa druge strane pružamo im siguran posao, mogućnost da uče i rastu u velikom sistemu, da se usavršavaju kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu kroz razne edukacije, kurseve i obuke koje organizujemo za njih.
Pored toga, vrlo vodimo računa da se svi zabavimo i opustimo na nekoj od kompanijskih proslava i druženja, kao i da jačamo sportski duh i navijačke strasti kroz mogućnost učestvovanja u košarkaškoj ili fudbalskoj ligi i da na taj način branimo boje Balkan Bet-a.

 


Naš tim

Balkanbet 1

Ivana Anđelković

Menadžerka lokala

Tokom 15 godina rada u Balkan Bet-u prošla sam kroz sve pozicije u lokalu, a sada sam menadžer. Sigurnost, znanje i napredovanje su obeležili taj period. Danas svoje znanje i iskustvo prenosim na mlađe kolege i taj osećaj je neprocenjiv.

Balkanbet 2

Milan Vasiljković

Specijalista za razvoj kadrova

U Balkan Bet-u sam počeo na poziciji blagajnika, a tokom 14 godina rada sam stekao vredna iskustva. Ponosan sam na dug i uspešan put, koji sam prešao do pozicije specijaliste za razvoj kadrova. Putovanja, fotografija i sport me inspirišu. Trudim se da taj kreativni deo sebe prenesem i na treninge koje držim.

Balkanbet 3

Nemanja Lazarević

Blagajnik za kladionicu

Iako sam samo 6 meseci u kompaniji Balkan Bet, stekao sam utisak da se neguju timski i pobednički duh i neprestano napredovanje. Kao neko ko voli ekipne sportove, brzo sam se pronašao i uklopio u tim. Pored dobre organzacije na radnom mestu, kompanija organizuje akivnosti i druženja van posla, koja nas dodatno motivišu da pokažemo najbolje od sebe.

Balkanbet 4

Nevena Matić

Konobarica

Posao u Balkan Bet-u me uči timskom radu, brzini i preciznosti, a podrška kolega i menadžera je uvek tu kada mi zatreba. Vidim sebe kako napredujem, što mi daje dodatni podsticaj. Uživam u dinamici svog posla, a na kraju dana volim da se opustim uz dobru knjigu ili šetnju.

Benefiti

Video

Kontakt

Milentija Popovića 5v/s2/2, Beograd, Srbija

Niste prijavljeni.

Podaci se obrađuju
Molimo sačekajte.